HTML

Facebooknak levés

ÁSÉS Brigád

SzOT üdülések, idegen helyen szarások, házibuli viselkedésformák, nindzsázások... és hát: kúrás taktikák, rejszolás típusok. 1999-es írásaink lassan 10 éves romjairól web2.0 babérokra törésnek levés.

Utolsó kommentek

GA

Utolsó kommentek:

WildBear 2019.01.02. 19:59:17

Jövő héten én is fogorvoshoz menés..

Bejegyzés: Fogorvoslás, fogorvosnál levés

Fikkentáger 2018.10.14. 01:18:42

Kettesben balatoni nyaralás, összebújva ruha nélkül alvásból felébredéskor fingani kellés. Fing hangosnak levés elkerülés végett nagy erőlködés, nehogy az ébresztő levés. Ebből hatalmas rotyogva ágy telibefosás, barátnő erre ébredés. Nem örvendezés, szalmonellára és társaira fogás.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2018.07.14. 04:17:12

Az eddigi utolsó ilyesmi eset levés, pár évvel ezelőttről:
Kocsival autópályán hazafelé galoppozás heti bevásárlásból.A pályára felhajtásnál benzinkútnál már kicsit szarnikellés, de gondolat elhessegtetés, hogy majd otthon elvégzés, mégis csak tisztább, nyugodtabb, biztonságosabnak érzés levés.De csak erősödik az érzés, haladás közben.
Félúton autópálya bedugulás, erős kurvaanyázás magamban, szerencsétlen balfasznak lenni érzés, miért nem elmenés benzinkútnál...Itt meg már a pálya közepén mégsem lenne jó érzés, ha kocsiból kiugrani kellés, azt otthagyás, viszont kocsiba se kéne beleszarni gondolás, sehogysejó gondolatnak levés, tovább haladni próbálás.
A kivaszott dugóban nagyon lassan haladás, de nagy nehezen egy kijáróhoz érés, ezerrel padlógázon állva kihajtás, a kihajtó végén közlekedési csomópontban elsőbbség meg nem adása másoknak, emiatt két kézzel sűrű elnézéskérés vagy 8-10 autósnak, majd ezerrel továbbhaladás a láthatóan közeli parkolóba.Ott kocsiból robbanásszerű kiszállás, majd Zalán futása kutyafaszának levés az enyémhez képestés, rohanás lélexakadva az erdőszéle felé.Szerencsének levés, egyéb okokból szinte mindig tartás a kocsiban háztartási papírtekercs levés, és elég sok anyag még rajtalevés.Reménykedés, hogy q nagy klozetpapírszerű tekerccsel fák közé szaladás végett mások nem kombinálás, hogy ez mire készülés.Szerencsére parkoló környékén senki nem ólálkodás.Sűrübb fák között levésnél szinte pánixerű gatyaletépés, leguggolás és barnamedvének elengedése, úristen mondogatás, lassan teljesen kiürülés, hatalamas kupac magam alatt észlelés.Persze brunyálásnak is jönni kellés, emiatt erős odafigyelés, hogy a bokáig letolt gatyat le nem vizelés, ha csak lehet.Illetve, mivel terepnek ferde domboldalnak levés, a tartalom emiatt lefelé csurgás, folyás, mint a vulkánkitörés utáni lávaömlés, ennek figyelemmel kísérés, nehogy cipőre rácsorgás.
Ezek után sikeres seggkitörlés, bőséges papirhasználás, majd felállás.Konstatálás, hogy mások is hasonló tankcsapdák elhelyezés a környéken.
Majd odafigyelés, hogy ezekbe bele nem lépés, de lassan megnyugodva , összes ráncok kisimulva visszasétálás a kocsihoz, beülés, és hazaautózás; közben számtalanszor káromkodás, magam balfasznak érzés és a körülményeknek áldozatává levés miatt.
Sajnos ez az egész egy betegség miatt levés, eddig már soxor esemény mázlis megúszás, de ezen alkalom már nem sikerülés.Szerencsének levés, hogy nyár végett
szinte csak alsógatya és rövidgatya magamon viselés; de belegondolás, hogy télen vastag nadrág, netán jägeralsó fent levés, télikabáttal együtt mekkora
kínszenvedést volna okozás.
Azóta már lecke keményen megtanulás, legkisebb inger esetén azonnali klozetkeresés bárhol bármikor, még egyszer ilyen helyzetbe nem akarni kerülés.
Illetve nekem is másik kommentelővel együtt immodiummal sűrű megbarátkozás, bármi áron bármivel seggeldugaszolás.

Még fiatalabb koromból egyszer álláshirdetésre menés, közben ahogy kell, rohadék szarnikellés érzés megjövés.Valami ilyen sokcéges telephelyen levés, nagy nehezen klozet találás, de abban köszönetnek lenni nem levés.Papír nem levés nyilván valóan, de talán még ülőke sem, annyira lepusztult, borzalmas helynek levés.Nagyjából latrinára hasonlítás.Medve elengedése után gondolkodás, hogyan is lenne jó a helyzetből a szabadulás.Másra nem rájönni levés, egyetlen ötlet maradás, saját alsógatyával segg kitörlés próbálás.Rohadt mocskos zsírosszarásnak levés, q nehezes művelet sikerülés, majd utána kéjes bosszú érzés, szaros gatya bebaszása a klozet mögé, takarítókkal kibaszás remélés.Hazamenés alsógatya nélkül, de nem problémázás, mert medvének kint levés, és otthon robogóval közelnek levés.
Azért az eset után magamban ezerrel káromkodás, hogy a 21. században ilyen vécéknek levés.Álláshirdetés időpontjáról lecsúszás, de amúgy egy másik időpontban azért elmenés, megnézés, de pocséknak levés miatt jelentkezéstől elállás.Csak hát gondolás, hogy mi van, ha esetleg életem állásából ilyen miatt lecsúszás...

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

VELOCIRAPTROLL 2018.07.14. 02:49:23

A post kb annyira vicces, mint amikor az ovodasok fingos vicceket meselnek.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

VELOCIRAPTROLL 2018.07.14. 02:47:46

A blog szarsag, ertelmetlenseg, unalmasag, gusztustalansag.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2018.07.14. 02:31:05

Még így tíz év elteltével is posztnak kiválónak levés.
Viszont így lassan a középkor felé érés miatt eljutás oda, hogy magasról leszarás, maganemzavartatás, ki mikor mit hall meg és mi lesz a véleményezés.
Ha én lenni vendégségben, esetleg nálunk lenni vendégség és hangosszarás eljövés, magasról teszés rá, kit mit gondolás, részemről akár hangos röhögés is a saját hangjaimon is, ha kellés.
A dologból probléma nem csinálás.Csak így szabadás...A klozet azért van, hogy ott mindenki minden ilyesmi csinálás, elvégzés.
Arról nem is beszélés, hogy mások is pont ugyanezt csinálás, mindenki embernek levés.
De azért poszt-tolótól témafelvetés meglehetősen szórakoztatónak levés.
:-)))

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

kovpet007 2018.07.13. 12:11:09

Buli után csajoméknál alvás. Lefekvés mellé. Hányinger szédülés. Wc re futás. Kiérés okádás. Járni nem tudás. Kádba befekvés. Tovább okádás. Közben szarás. Fél óra múlva zuhannyal csapatás. Nem vivés. Kézzel a e lefolyón letuszkolás. Közben ajtón kopogás. Csaj elkergetés. Utolsó erő összeszedés. Takarítás. Tisztálkodás. lefekvés. Másnap reménykedés hogy senki nem észrevevés. Csaj azóta feleségülvevés. :)

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Norbi5 2018.07.13. 11:19:05

@gbsz: látom a lopott kép miatt tönkre is ment a blog... :D

Bejegyzés: Házibuli viselkedésformák

Edit exnolbloggerina 2018.07.13. 10:26:07

Délelőtti jókedv-megalapozás szarhelyzetek átfogó ismertetésével.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

vergyula 2018.07.13. 10:08:19

Olvasás közben többszöri hangos nevetés, de ha velem történik, inkább sírás.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Rongyosgárda 2018.07.13. 09:44:24

1) általános iskolás kiránduláson levés, éppen hazafelé menés, vonatra várás, MÁV szokásos késés. Hirtelen inger jövés és kisgatyába bekerülés, haver tanárnak ezt elmondás "vonat mindjárt jövés, így milégyen kérdés". Gyorsan vécébe bemenés, kisgatya levetés. Szerencsére gatya nem olyanlevés, kisgatya wc mögé elhelyezés, eközben tanár hősként vonatajtóban állás, azt el nem engedés. Kaller dühösnek levés, én kirohanás és vonatelérés. Hazamenés kisgatya nélkül.

2) Balaton melletti edzőtábornak levés, napi 3x edzés. Ebéd egy csóró étteremben levés, ebéd zsíros mócsing megevés és nem sokra rá délutáni edzésre menés. Csapatérzésnek levés, fosás jövés. Kis faluban lévő pályán csak egy öltöző levés, azon rács bezárás. Nagy falember tovább nem bírás, rács letépés, vécére bemenés, fosás. Mindenki érezni ingerlés, szomszéd kukoricásba csapatosan bemenés, kánonfingás és szinkronfosás. Még edző is fosás. Edzés megszakítás, busz felhívás, szállásra érkezés. Szállás iskola levés, összes wc elfoglalás, portás lefizetés másik szárny is megnyitás, másik szárny wc-t teliszarás, megkönnyebbülés. Másnap már nem ott ebédelés.

3) Olaszországban szarni kellés. Egy nyilvános wc blokk levés, azon férfi és női normál wc foglaltnak levés. Gyerekwcbe bemenés, azon kicsi fajansznak levés, kicsi fajansz teliszarás, többszöri lehúzás, utolsónak eldugulás. WC irdatlan pumpálás, sziloplaszt elszakadás, kicsi wc elmozdulás, fosos víz kicsorgás, pánikszerű lelépés.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2018.07.13. 08:38:04

Kommentekhez csatlakozás

Gyereknek levés, betegnek levés. Hányás, anyukám lavór hozás elkésés, egész pizsamám összehányva levés. Anyukám engemet fürdőszobába vivés, kád előtt ottmaradás. Szagtól újra hányni kellés, anyukám engem gyorsan kádba beemelés. Én kádat összehányás. Takaró alól kijövés, plusz nedves pizsama miatt hólyag összemenés, ezért pisilni kellés. Anyukám gondolkodás, kapkodás, vödör kádba rakás, kérés belepisilés. Nekem közben kakilni is kellés, anyukám legyintés és sírás, kimenés konyhába kávézás, én állva kádban magam összeszarás, később anyukám engem csutakolás.

Amúgy kommenteken sírvaröhögés, munka nem haladás. Szerencsére héten homeoffice-olás.

Másik emlékezetes szarás barátokkal közös kirándulás után náluk a ház előtt búcsúzkodás. Én már gondolás közeli benzinkút fehér csempés belseje. Asszonyok trécselés, nekem nagyon szarni kellés. Érzés, lesz nagy maci büdös, kétségbe esés, kulcs elkérés, felszólítás lentmaradás, lakásba utánam nem jövés. Liftben majdnem beszarás de szerencsés felérkezés és szarás. Papír keresés, kétségbe esés, telefon lent hagyás. Papír megtalálás, velem szemben, el nem érés, előre hajolás papírért, nem tudni deszka csavarja lazulás. Deszka másik csavarja előrehajoló súlyom miatt eltörés, én padló szaros seggel elfetrengés, igyekezés fürdőszőnyeg nem összekenés. Ők utánam feljövés mert aggódás, feleségemnek is pisilni kellés. Én mivel egyedül levés és érkezéskor idő kevés, ezért WC ajtó nem magamra zárás. Eséskor WC ajtó kinyílás, ők bejönni engem fekveszarva látás. Azóta is jó röhögés, mikor eszünkbe jutás. Bár akkor elsőre cikinek levés elsüllyedés érzés.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Mester kommentelo 2018.07.13. 05:24:02

"Vendégségben minden kihallat­szás, hangtompítás- és leplezni próbálás, mégis recsegve­fin­gás WC kagyló általi felerősítés."

Tuleroltetett lazasagosag, egyaltalan nem vicceseg.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Rózsika 2018.07.13. 00:37:38

Keszthely, nagykoli, ötödik emelet, berúgás, cimborának szarnikellés, szándékolt levonulás a közös slozira a fsztre, kislépcső, eltévedés, második emelet közepén a kapcsolószekrényben kábelfektetés, hetekig nézegetés, sírvaröhögés, takarítónénik általi kerülgetés.

Keszthely, Napsugárkoli, másodikon budielfoglalás, SMS kommunikálás Életkével, bocsi szivi: rögbilabdabeszorulás, koppanás, elakadás, dugulás, víz felszínén úszás, gumikesztyűhúzás - könyékigérés, válliglenyúlás, fül is vízbe lógás, katonai nyelven "mandulázás", 512-ből származó fél viszkispohár megtalálás, anyázás, sikeres duguláselhárítás, többszöri zuhanyzás, víz el nem folyás, vízesés a másodikról a földszintre, kimerülten hátrahanyatlás...

Felnőttként vidéken élés, irodistának levés, csinosba öltözés, nemszarunkaházban, pottyantósunkvan, esőzés miatt csobbantósnak levés, beleröttyentés, visszacsapódás, szentségelve betotyogás, ruházatellenőrzés, teljes fürdés, elkésés.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Tehetséges ugandai buzi 2018.07.13. 00:29:55

@newnt55: Érdekes, hogy az utóbbi időben ez legalább a harmadik olyan blog, amit több évvel az utolsó hozzászólás után dob fel a blogketrec random ajánlója.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Alick 2018.07.12. 22:52:29

A legizgalmasabb alkalmasint télen a hétvégi házban, ahol csak kerti budi van, -9 fokban és bokáig érő friss hóban pizsama-papucs kombóban kivágódni és persze végig guggolni, hogy rá ne fagyjon a seggem a deszkára. :)
De a seregben is voltak érdekes pillanatok, pl. a vécépapír kreatív helyettesítésére.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Alick 2018.07.12. 22:48:48

Mindenhol jó szarni, de legjobb otthon! :)

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Elemér Erdélyi 2018.07.12. 22:33:14

Nem kell lehúzni, oszt jónapot. Az a nyílt sisakos játék.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

Takony(Aki az élet vizet issza) 2018.07.12. 22:32:51

Mestermű. Minden szava.

Kiadós szarás után gép elé leülés, blog olvasás, újra szarni kellés :D

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások

newnt55 2018.07.12. 21:40:51

Klasszik ás-és. A fiatalok talán nem is tudják mekkora klasszikus ez.

Bejegyzés: Idegen helyen szarás, szarások