Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Facebooknak levés

ÁSÉS Brigád

SzOT üdülések, idegen helyen szarások, házibuli viselkedésformák, nindzsázások... és hát: kúrás taktikák, rejszolás típusok. 1999-es írásaink lassan 10 éves romjairól web2.0 babérokra törésnek levés.

Utolsó kommentek

  • Flowey: @bug jr.: És mióta ezt olvastam, azóta nem tudok nem röhögni, amikor meglátom a kaszakövünket a ... (2022.06.03. 21:40) Rejszolás típusok
  • Flowey: Poszt még mindig szeretés :D Emlékezés nagymamával fővárosba menés, MecDonálcba ebédelés, ott na... (2022.04.19. 20:27) Mamáéknál / papáéknál levés, levések
  • VT 135: 2020-ban ezt újra olvasva még mindig fetrengve szakadás, mert férfiként tényleg igaznak levés! :D (2020.05.19. 18:39) Egyedül levés, levések
  • Ilder Baramonti: Szabadultál már?? (2019.09.30. 03:24) Házibuli viselkedésformák
  • Ilder Baramonti: Oviban asztal bal lábfejemre ráborulás, nagylábujj megzúzás, köröm beszakadás, vérzés, üvöltve sír... (2019.09.30. 02:28) Repedésre nem lépés
  • Utolsó 20

GA

Választásnak, szavazásnak levés

2010.04.09. 09:54 | Horváth Oszkár | 58 hozzászólás

ÁSÉS lelkületűeknek szavazás feldobás: kézenfekvő interneten ajánlott lehetőségek kiegészítése, úgy mint szavazólapra faszt rajzolás, vagy mindegy, kire szavazás, csak lilában menés, nehogy bárki rájövés, hogy te kire szavazás!

A csajjal vásárlás topciban már hosszan elemződés több oldalon, hogy rohadt unalmas vásárlást mivel lehetne feldobás, most néhány ötletet gondolás, hogy adok szarfej pártokra való választás színezésére.

Plázázós szavazás: ruhapróba eljátszás, kiszólás csajodnak fülkéből, illetve kiadás nadrág, hogy "hozz egy M-eset!". Csajod az önkéntesektől M-es nadrág érdeklődés, esetleg "megnézné hátul a raktárban?" kérdezés (raktár hátul levésének nyelvtan által történő feltételezése! nem lehetés pl. fent, vagy lent). Ha esetleg csajodnak testvére levés, vagy ismersz a világon még valakit, esetleg a csajodat kúrja valaki még rajtad kívül, akkor őt készségesen (cserébe) megkérés, hogy légyszi próbafülkézést lekamerázás, Rocky zenéjét alákeverés, és interneten híressé válás! A televíziózás által nyújtott fantasztikus lehetőségeket kihasználás, pl. vágással trükközés: egyik fülkébe menés be, de másikba átteleportálódás, és onnan kijövés! Ezt internetre Chriss Angel's latest magic néven feltöltés.

Mozgásszínészkedés: szavazófülkébe beállás, megfordulás, és páternoszterlift utánzás lassan guggolással lefelé, utolsó pillanatban függöny behúzás, gyors szavazás (leszarás, hülyegecik vagytok gondolás), majd kifelé jövet felfelé páternoszterezéssel keretes szerkezettel lezárás.

Otthonoskodás: hónod alatt Nemzeti Sporttal érkezés (nem az online-nal), gyors személyi igazolvány mutatás, de közben már toporgás, egyik lábról másikra testsúly áthelyezgetésével szarnikellés prezentálás! Végül újsággal végre bejutás, és lassan leülő mozdulattal függöny elhúzás. Szavazás és ikszelés közben erölködés, leülés, gatya letolás (öv, szőrös láb, zokni) alul az látszás, szarás mímelés, esetleg finghangok kiadása, amellyel esetenként 20-40 évet is fiatalíthatás magadon, hiszen gyerekes, de pont csak annyira komolytalan, mint a választék a szavazólapon. Esetleg szomszéd szavazótól függöny alatt ántitegetve papír kérés, "nálam elfogyás, kolléga" jelzése.

Művészeti-showbiz jellegű attitűd: függöny elhúzása után felül kinyúlva bábjátékozás, külön ezért delfin és rókabáb vivése. Esetleg utána még rókabábbal gyors rejszolás, idegenkézérzés. Időbe beleférés, persze illem betartása = másokat nagyon meg nem várakoztatás hosszan elnyúló rejszolással, mert az rossz neveltetésre utalás volna! Ha bárki ezért panaszkodás, te a róka jóképűségére, ellenállhatatlanságára fogás, esetleg "sárm" mondás.

Bűvésztrükkel más szavazófülkébe bemenő állampolgárokat eltüntetés: fülkéket kettéfűrészelés imitálás, vagy hármáfürészelés (!), és időnként függöny elhúzás szavazó emberen, hogy lám, még mindig élés, pedig már testrészek sorrendjét játékból átrendezés, és fej alul, lábat tartalmazó doboz pedig felülre kerülés! Ehhez a csajod már bikinire vetkőzés, és közönség felé bűvészasszisztensmosoly alkalmazása (kékacélnézéshez hasonló, csak nőiben, a Kenó sorsolásnál meg tudjátok figyelés, ha esetleg annyira tájékozatlanok levés, hogy kifejezést nem ismerés).

Telekomos szavazás: fülkének nézés, előtted lévőre rákopogás, "más is beszélne" mondás, esetleg aprópénz kérés, "vidékre kell", "anyám beteg" és "interurbán" kötelező szófordulatok beiktatása, majd bemenés, és kikiabálás: "Bazmeg, nem mondtátok, hogy ez kártyás!"! Kijövés előtt aprópénzvisszaadás hang imitálása a kis polcra ejtéssel, kijövéskor "á mindegy, foglalt volt" mondás, és húszforintos visszaadása.

Zuhanyzás: zuhanyrózsa vivés, fütyörészés, csak kézzel kinyúlás alul és Fabulon samponosflaon után matatás, majd megtalálás, bevevés. Seggmosás hang utánzása, remélés, hogy nem hallás, vagy mások nem jövés rá, hogy mi az. Aztán elesés, alul vér kiöntése, illetve szomszéd szavazót Psycho csengőhanggal és függönyön át késes öldökléssel ijesztegetés.

: fehér köpenyben, maszkban érkezés, bemosakodás, kezek törzstől eltartás, felfelé nézés, függönyön is azt vállal ellökve bemenés, háttal műtőbe befarolás. Nagyon véresen kijövés, "megszültünk" mondás. Szavazólapra "MEGSZÜLETTEM" ráírás + kisbaba rajzolás, kifelé még szavazat bedobáskod ultramodorosan "sürgős" mondás.

Klerikális: bemenés után szomszéd fülkébe meaculpázás, nagyon durva bűnök felsorolása, konzekvens "atyám"-nak szolítás, kijövéskor furcsa nézésre egyszerűen kézcsókolással és Ivy Stokes szerű idétlen pukedlizéssel reagálás, ELFUTÁS!

Menza: szavazásra eleve háromszög alakú alumíniumtálcával érkezés, és a személyiellenőrzés/aláírás/szavazólap megkapás sorodat azzal kivárás, közben csalamádé, rizseshús, végül madártej kérés, utolsó önkéntesnél odaszólás, hogy a mögötted lévővel együtt fizetés (természetesen idegen). Kajajeggyel lehet-e fizetni megkérdezés, vagy meg se kérdezés, csak értetlenül kajajegyet tartás, és mások számára jól hallhatóan "mi az, hogy nem tud belőle visszaadni?!" kérdőre vonás. Ezért már valószínűleg biztonsági őr kitessékelés, pedig szavazókörök 60%-a TÉNYLEG iskola menzáján levés!

Bohóckodás, de legalább ELMENÉS szavazni!

Kösz az inputot a Bünti szerzőinek!

58 komment · 1 trackback

Címkék: közélet emberek rejszolás

A bejegyzés trackback címe:

https://ases.blog.hu/api/trackback/id/tr141906626

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: VálasztÁS 2010 :-) 2010.06.04. 09:28:57

Választásnak, szavazásnak levés Király! :-) A sok ásés-től kicsit nehezen értelmezhető, de a magamfajta vizuális típusnak nagyon szórakoztató. Pedig nem kenyerem sem az alpári humor, sem pedig a mások zavarba hozására alapuló, de ez a választás kb. eze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NoBody 2010.04.09. 10:51:40

Juhejj! Új ÁsÉs levés! :)

dianafan9 (törölt) 2010.04.09. 11:12:38

szavazófülke falára különböző szexuális tartalmú írás felvésés, mellette telefonszám és időpont feltüntetés, például: "Este 6kor ugyanitt Laci leszop hívd +36 90 123 456"

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.04.09. 11:14:27

Vagy mint az ált isis táboroknál, emeletes ágy aljára vésés:
"Itt szenvedtem 1992 nyarán".
"Szeretlek Éva."
"Itt kúrtam nagyot."

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2010.04.09. 11:29:11

Szavazat mellett 'Kurva anyátok' cédula bedobás.

Mr. Rocketfinger 2010.04.09. 11:36:58

szavazólap aljára megszűnt, vagy nem induló párt felírás és beixelés (természetesen szavazat érvénytelennek levés).
ásés jólsikerülés, munka helyett monitor mögé bújva sírva röhögés.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.09. 11:37:12

@Lamorak: alap! Előre megírom, hogy ne ott kelljen bíbelődni vele. Gyöngy betűkkel kurva anyád írás!

Mr. Rocketfinger 2010.04.09. 11:42:27

szerencsejátékos: szavazat ládába bedobásakor hangosan "remélem az én számaimat húzzák" mondás.
vagy "5000-et a ...-ra/re (tetszőleges párt neve) befutóra" mondás.

Mr. Rocketfinger 2010.04.09. 11:45:11

otthon Word-ben hosszasan megfelelő betűtípus keresgélés, majd igényes papírra szép kivitelben "kurva anyátok" felirat előre kinyomtatás, és sokszorosítás, szavazókör előtt osztogatás és mások által is bedobásra biztatás.

Mr. Rocketfinger 2010.04.09. 11:45:44

ásés-re brainstormingolás...

Szalacsi_Dezső 2010.04.09. 11:54:24

Tiktek annyira nem normálisaknak levés, hogy az már fájás. Én ezekete megcsinálni nem merés, pedig nagyon jónak levés. :-)

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2010.04.09. 12:26:43

Szavófülkében lévő toll ellopás, kikötött állapotra felkészülve kés vivés.

Egy_Újságíró 2010.04.09. 12:28:11

Újságíró vagyok, és szeretném egy pár nem teljesen nyilvánvaló dologra felhívni a figyelmeteket a mostani helyzettel kapcsolatban. Szeretném veletek megosztani a magánvéleményemet, ugyanis újságíróként ismerem a politika minden szereplőének valós szándékait.

Előre leszögezném hogy egyik párthoz sem tartozom.

Szóval látva a jelenlegi kilátásban lévő választási eredményeket szeretnélek benneteket egy dologra figyelmeztetni.

(Minden politikai oldalt nagyon jó ismerem, a prominens embereit szintén)

A magánvéleményem az, hogy bár vannak kivételek, a lényeg mégis csak az hogy a zöme (a legtöbb ember) szeretne minél többet megszerezni a zsíros fazékból, a közpénzekből.

És most jön a dolog jelenlegi aktualitása (a nélkül hogy akár az MSZP-t, akár az SZDSZ-t, akár az MDF-et, vagy bárkit védenék).

KÉRLEK senki ne üljön fel annak a dolognak hogy az MSZP által kormányzott évek után bármiféle váltás (pl. a FIDESZ irányába), BÁRMI pozitív hatást fog hozni az életetekbe.

Egy dolgot tudok tanácsolni, az pedig az hogy minél szélesebb körben próbáljatok szavazni - a legjobb az lenne ha sok kis párt lenne, mert akkor az országos lenyúlásokat is eléggé vissza tudják fogni, mert nem engedik hogy túl sokat lopjanak. Bár ez egy utópia, hogy az országban 5-6 középméretű párt legyen.
De azt mindenképpen próbáljátok meg, hogy legalább kiegyenlített legyen az erőviszony.

Sokszor, minél nagyobb részaránnyal nyer egy párt, annál többet fog, és szokott lopni tőletek. Ez a véleményem.

Most a többi pártról nem akarok beszélni(bár róluk is lehetne), mert nem valószínű hogy kormánya jutnak, kizárólag a FIDESZ-ről.

És itt még egyszer leszögezem hogy egyik párthoz sem tartozom, teljesen független vagyok.

Egyszerűen szeretnék segíteni abban, hogy jobban tudjatok dönteni (sajnos az országban rengeteg embernek nincs ideje egyáltalán ezzel foglalkozni mert 12 órát dolgozik naponta)

Szóval a lényeg:

SEMMILYEN körülmények között ne engedjétek, hogy a FIDESZ / (Vagy BÁRMILYEN MÁS PÁRT!!!) "agyonnyerje" magát. - 50% felett semmiképpen ne érjen el, mert ez beláthatatlan következményeket hoz rátok - és nem lesz pozitív..

Személyes véleményem, és a tapasztalatom is az, hogy már az előző FIDESZ kormányzati ciklusban is azzal kezdték egyes emberek, hogy szinte MINDEN nagyobb beruházást leállítgatták. (Hogy mennyire aprólékosan arra a legjobb példa, hogy ekkor vették el a távoktatásos diákoktól is minden utazási kedvezményt) ...szinte minden nagyobb állami beruházást leállítottak, és ennek az volt a hozadéka, hogy lett szabad pénz. És miért fontos ez? Mert így már akár fiktív támogatások formájában (mert egyes személyek/kedvezményezettek akár visszaadják a legnagyobb részét) - majd lesz lehetőség magáncélra felhasználni. Magyarul: LE LEHET NYÚLNI - pl tőled, tőletek.

A szüleim vidéken élnek és nagyon jól emlékszem hogy akkoriban senkitől nem vettek földet (földanyagot) a sztráda építkezésekhez közvetlenül, DE rengeteg embertől lehetett hallani arról, hogy ez azért történt, mert a környékünkön minden építési alvállalkozó egy bizonyos politikus (NEM MSZP-s, és az egyik „legnépszerűbb” politikus) apjának a 'bányájából' vette a földanyagot feltöltésre. (Persze csak papíron, többszörös áron a normálisnak) Sok ember szerint valójában nagyon olcsón vették a földet mindenkitől (fizikailag), majd ezt papíron, többszörös áron az apjától. (Igen, a fia focizik)

De lehetett hallani kismillió egyéb módot, ahogy anno a pénzt kiszivattyúztak (TŐLETEK!) egyéni célokra alapítványok formájában.

SENKI EGY PERCIG NE GONDOLJA, hogy a FIDESZ éra, bármilyen „megváltást” hozhat rátok - gyakorlatilag annál rosszabb lesz minél nagyobb mértékben nyer.

ENGEM nem érdekel ki fog nyerni.

A lényeg az hogy semmi ne nyerjen 50%-nál nagyobb mértékben (értsd ide a FIDESZ + Jobbik (külső, belső - mindegy) koalíciót is.

A válságnak egyébként koránt sincs vége, mindenki készüljön fel arra hogy szerintem kb 2 éven belül nagyon meg fog ugrani a lefelé zuhanás - és még a lehető legjobb (nem létező!) vezetéssel is valószínűleg ez lesz, nem még akkor, ha egy teljesen új brigád eufóriától megrészegülve CSAK AZT fogja nézni hogy mit szerezhet meg magának a közösből.

KÉRLEK BENNETEKET AZ ORSZÁG NEVÉBEN hogy lássátok reálisan a dolgokat, és ne gondoljátok azt hogy az egyik párt ördög a másik angyal, mert a pártkatonák nagy része semmi mást nem néz (szinte MINDEGY melyik párthoz tartoznak) , csak az A8-as audit, a száz milliós villákat, és a milliárdos vállalkozásokba pumpált pénzt - mindegy milyen párt holdudvarában van..

És kétségetek ne legyen a felől hogy egy "agyonnyert" állapotú FIDESZ - vagy bármely párt aki túl nagy részesedést kap a közösből - katasztrofális fosztogatást tud véghezvinni. (szerintem)

Akik még mindig rózsaszín ködben élnek, azok bőven elég, ha a FIDESZ-el kapcsolatban csak reálisan megnézik hogy milyen volt amikor Ők kormányoztak a kisgazdákkal. Milyen volt pl 2000-ben élni... Mit tettek. Az Orbán- Torgyán érában.

Ez a levél az összes pártra vonatkozik - azért a FIDESZT-t emeltem ki, mert most sajnos úgy néz ki hogy sokan őket jelölték ki a húsosfazékhoz, amibe te, a családod, és mi rakjuk bele a sokszor keservesen megszerzett jövedelmet, amiből milliárdokkal fognak dobálózni. Ráadásul a Fidesz tervei nem reálisak - és nem tudom hogy tudjátok e de a szöveggel ellentétben egyetlen korrekt, teljes, átfogó gazdasági programmal sem rendelkeznek.

Köszönöm hogy meghallgattatok.

Tudom mi volt a pártoknál az elmúlt években, évtizedekben - senki hamis arcának ne üljetek fel. Bármilyen párt nyer - ŐK nyernek majd és nem TE.

KÉRLEK ne hagyjátok hogy egy, vagy két párt túl nagy hatalmat szerezzen - a lenyúlást ez esetben a pártok csak egymás ellen tudják megakadályozni(mondjuk sokszor önös érdekből, de ez legalább az embereknek jó), de ehhez az kell, hogy erős ellenzék legyen, hogy minél kevesebben tudjanak lenyúlni!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

Ráadásul a világ a kétpártrendszer irányába megy (mesterségesen): Német SPU/CDU, Amerikai Demokrata/Konzervatív, stb.. Ebbe már nem akarok belemenni hogy miért szeretnék ezt politikailag, de nagyon kérlek benneteket egyetlen egy pártnak se engedjetek 50% feletti hatalmat!

Köszönöm.

ködlámpa · http://kodlampablog.freeblog.hu/ 2010.04.09. 12:32:00

egy_újságíró itt eltévedés; nem ide való kommentjét remélés hamar eltávolítás

ladislaus 2010.04.09. 12:37:31

én bennem már megnyugodás (mult vasarnapi szavazás...) de tervezve a most vasarnap esti eredmenyek alakulasanak kovetése

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2010.04.09. 12:43:32

@nosferato: 'Kurva anyátok' előre megdizájnolás mindenki kényelmére; kinyomtatás, felhasználás: clusterone.hu/archives/2010/04/05/Most_az_egyszer_a_Cluster_One_es_a_valasztas/

movhu 2010.04.09. 12:48:15

@Egy_Újságíró: Te eltévedés és tévedés

"FIDESZ + Jobbik" < 50%-nak levés gondolás = lázálmodás.

noirp 2010.04.09. 12:51:26

@Egy_Újságíró: ez szvsz önparódiának levés. Kis hülyémnek barack adása fejire.

Fingóhangosok! Ügyelés kell arra, hogy a fülke padlóján landoló nagy nadrágszíj és-csat hangja is kell, akkor élmény teljes levés.

Pomogács 2010.04.09. 12:56:17

@Egy_Újságíró: ez hogy kerülés ide? újságíró eltévedés, hangulatomat elbaszás, ezért anyja kurvának levés!

Lionar · http://feherhollo.hass.hu/ 2010.04.09. 12:57:03

Szavazófülkében szudikálás, hosszúsor generálás, úgyis töktilos a bejövés, miközben ügyesen érvénytelent szavazás... Aktív Rezisztencia!

ladislaus 2010.04.09. 12:57:31

szavazolapdol csakohajtogatas ures boritek bedobas es csakoban valo elsetalas

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.09. 12:57:43

@Lamorak: minden kívánságom ilyen hamar (tul.képpen már ELŐBB, mint hogy kívánnám) teljesüljön. Kúrásokat is tudtok intézni celebekkel? Mert akkor mondanám a listát + egy kifogyhatatlan üveg sört is szeretnék, meg hogy legyen buzi a medve.

Phxmike 2010.04.09. 12:59:52

@Egy_Újságíró: szanalmas probalkozas... a komcsi ugynokok mindenhol ott vannak..?

MortálWombat 2010.04.09. 13:01:45

beszarás - poszt megkkönnyezés

Nagy királyság, hogy a szavazás ilyen jellegű optimizmus generálás!

Párral bemenés (lehetséges levés!) aktus eljátszás, erős nyögdécselés, ikszelés - közben kurvaanyázás - kijövés, szoknya pironkodva huzigálás, esetleg gyors elfutás.

ladislaus 2010.04.09. 13:12:01

a szavazo lapra "mocskosujpestezés" :)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.04.09. 13:12:20

@MortálWombat: igazából csinálás!!!

Az Újságírót ide (és más blogjainkbe) ki hívás???

ladislaus 2010.04.09. 13:22:38

fuggony behuzas utan gyonás kezdése...

MortálWombat 2010.04.09. 13:23:03

@Interstellar Overdrive: Az tervezés, addig gyakorlás az állvacsinálás! (kacsintás)

kbellfan · http://rkbc.blog.hu 2010.04.09. 13:44:21

egyebkent a post fenomenalis (nemletezo kalapemeles)

Manovari 2010.04.09. 14:08:08

Ásésröl eddig nem hallás
( kulföldön elterulés )
demost beszarás.
Nekem eddig ez miert nem elmondás valaki ???
Qrwaanyazas!
Mindenki sok kommentolás ésásés gyerek
mosolygás elgondolkodás éssokírás.
Inputkuldés biztos aktivizálás.
Ujposzt hilyán beigért laza agyonverés.
Versenysulyról nem hencegés,
de nem ures fecsegés ;)
Kommentolók megdicsérés teljesen marhának levés !

raoul_duke 2010.04.09. 14:11:38

Fülkét strandkabinnak használás: úszósapkában, karúszóval kijövés. Szavazólappal pöcseltakarás.

Manovari 2010.04.09. 14:18:08

@raoul_duke:
HÖHÖ karuszótól hasfogás es fetrengés :)

ladislaus 2010.04.09. 14:19:34

sírás a kommenteken és rohoges egymagamban irodaban, kollegaim altali ertetlenkedes, probalas nekik leforditas... belezavarodás :)

MortálWombat 2010.04.09. 14:39:19

Egész hazafeleúton azon gondolkodás, mit lehet még szavazókabinban tevés, de folyton csak a baszás észbejutás.

ladislaus 2010.04.09. 15:46:03

off: ásés Brigad blog bookmarkolása :D

MortálWombat 2010.04.09. 15:58:22

@ladislaus: Bárcsak sűrűbben posztírás...

raoul_duke 2010.04.09. 16:32:53

- mobilon empéháromba csőszereléses zajok rögzítés, üveg víz zsebben becsempészés, függöny mögött mp3lejátszás, magadatt vízzel leöntés. Kijövéskor "most már biztonságos" mondás.

- hasonló eljátszása vadállatok hangjával. Víz nem kell, csak saját ruhát megtépkedés, meg művér mellkassra öntés.

- borítékba prátolás

- paranoidnak levés: többieket azzal idegelés, hogy mondjuk kilincshez, függönyhöz, érni nem merés, más tollával nem írás, de saját toll otthonfelejtés, más tollát közvetlenül nem megfogás, rábeszélés után azért mégis elfogadás, fülkébe bevivés. Fülkében saját kézfejre vicces boltban, zöld szörnykesztyű húzás, tollat úgy visszaadás. Ugye megmondással elmenekülés.

ladislaus 2010.04.09. 16:51:44

porcukor - mint feher por - boritekba szorása... :)

kbellfan · http://rkbc.blog.hu 2010.04.09. 16:54:00

esetleg ha jobbolodali szavazonak leves: diszmagyarnak esetleg Arpad vezernek oltozes. alternativ otlet: diszmagyar v2 (bu" gatya. arvalanyhajas kalap etc.) szavazohelysegbe mar csujjogva menes korbacs csattogtatas. Szavazofulkeben elore felvett lonyerites lejatszasa mintha lovat baszni leves. esetleg fulke utemes razasa. vegen homlokot torolve kijoves "ej ez a Ra'ro' meg mindig virgonc" mondas , veres elol gyorsan elslisszolas :)

ases-t egyebkent nagyon hianyolas!

Gizi a mi anyánk 2010.04.09. 17:22:49

Szavazófülkében telefonról spray.mp3 lejátszás, kifelé menet önkénteseknek "nem megijedés, csak egy kicsit kidekorálás" mondása.

MortálWombat 2010.04.09. 17:55:27

@raoul_duke: Elnökség!

szájmaszkban bemenés, gyorsan kijövés, hogy szarás, pillanatkérés és mindjárt jövés, függöny visszahúzás mögötted kilépéskor, soha nem visszamenés

paha · http://paha.blogspot.com/ 2010.04.10. 16:26:24

Még el sem olvasás, máris nagyon örülés. Kampánycsendsértés. :D :D

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.10. 16:58:13

én most jövés rá, hogy előző (hazai) választásokkor még nem is blogolás! hárommal ezelőttiekkor se!

virágelvtárs 2010.04.10. 17:35:02

Politikusnak levés eljátszás!
Magabiztosan öltönyben szavazni menés, ismerős testőr eljátszása fülessel. "Nagy nap ez a mai, tisztelt Hölgyeim" bemondás, mindenki ismerése képzelés, széles mosolygás. Önkéntesekkel egyenként kézfogás, amelyik fanyalgás, arra "Kedves ellenzéki kolléga" rámondás.
Kijövetkor az urnába szavazat bedobáskor mozdulat kimerevítés, felnézés, ismerős fotósnak megint mosolygás.

NoBody 2010.04.10. 19:05:07

ötleteken, kommenteken elgondolkodás, abból bűvésztrükkösön sokat röhögés, megvalósításvágy teljes kialakulás, asszonynak elmondás, az engem leidiótázás, veled nem menés kijelentés, pedig 1-2 ötlet esküszöm megvalósítás...

újságbíró kollégának üzenés levés, legközelebb legalább ásésben próbálni kellés, de ideológiád tökömnek sem kellés, többet ne gyere erre he kérés.

Bemenés, félmeztelenre vetkőzés, röntgenképpel félmeztelenül előjövés, tüdőfájdalmakra panaszkodás, betegállomány kérés...

Gyanús ruhában, gyanús táskával együtt bemenés, abban rengeteg "kurva anyátok" szórólap bevivés, azt szavazófülkében hagyás, azonnali mindent otthagyás... (azért rendőrségen nem kéne bevégzés)

migueldiez 2010.04.10. 20:17:53

Ez megint geszijónak levés. :)

A "két, egymást keresztező vonalas" rajzfimnek (OVB megbízásból készítés) helyett ezt kötelezővé tevés kellés, első szavazóknak Ügyfélkapu általi kiküldés, vagy osztályfőnöki órákon alternatívaként való bemutatás.

(Újságírókámnak - más a harmadik blogolvasás-szórakozás elrontás miatt - azannyapicsájábamenés üzenés.)

bandigyerek 2010.04.12. 20:36:08

fülke előtt díszőrséget adás, fel-le masírozás, váltás haverral,fegyverátadás"hazámat szolgálom"-ozás

vincere 2010.04.13. 20:30:35

ez ultradurva állatnak levés! végre ásés!!!
"Ivy Stokes szerű idétlen pukedlizéssel reagálás" :)))

Sir Robin a Bátor 2010.04.15. 08:18:13

eeeeeeeeeeeez beszarás, monitor mögé bújás, ott rötyögés, kollégák hülyének nézés, facebookra belinkelés...

kancsó 2010.04.19. 20:48:18

helységbe bemenés, tükör helyéről érdeklődés, tükörnek természetesen nem levés, mobil képernyőjén vagy ablakban frizuraigazítás, nőknél sminkelés, esetleg hajzselézés, mosoly próbálgatás, fülkébe bemenés, vakus fényképező bevivés, csattanás, bosszankodva kijövés, nem jó igazolványképnek levés, új csinálás iránt érdeklődés--->régivel megelégedés, elsurranás

Kishold 2010.04.20. 14:58:08

Nem semmi a blogod!
Élvezetes és tanulságos! Miért nem veszel részt olyan versenyeken mint a www.blogverseny.info ? Szerintem aratnál!
Melody

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.04.20. 16:51:57

Internacionálé, szovjet himnusz, Quantanamera, Fel vörösök,proletárok- dúdolás, szomszéd fülkében szavazóra kilépés után furcsán nézés, esetleg újjal mutogatás, rákenés..
Esetleg vécékefe-használatra mindenkinek figyelem felhívás..

IndaMuncher 2010.04.20. 18:29:16

Na ez az igazi ásés. Képtelen de kivitelezhető baromságok elképzelése, pont olyan mint a csajjal vásárlásos poszt.
Tetszett.

vincere 2010.06.09. 11:50:13

két hónap telt el az utolsó poszt óta. irgum-burgum!

~Melcsy 2010.10.01. 20:28:11

@F.house:

Ilyen posztokat nagyon kedvelés mert sokat tudni röhögés :D
süti beállítások módosítása