Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Facebooknak levés

ÁSÉS Brigád

SzOT üdülések, idegen helyen szarások, házibuli viselkedésformák, nindzsázások... és hát: kúrás taktikák, rejszolás típusok. 1999-es írásaink lassan 10 éves romjairól web2.0 babérokra törésnek levés.

Utolsó kommentek

  • Flowey: @bug jr.: És mióta ezt olvastam, azóta nem tudok nem röhögni, amikor meglátom a kaszakövünket a ... (2022.06.03. 21:40) Rejszolás típusok
  • Flowey: Poszt még mindig szeretés :D Emlékezés nagymamával fővárosba menés, MecDonálcba ebédelés, ott na... (2022.04.19. 20:27) Mamáéknál / papáéknál levés, levések
  • VT 135: 2020-ban ezt újra olvasva még mindig fetrengve szakadás, mert férfiként tényleg igaznak levés! :D (2020.05.19. 18:39) Egyedül levés, levések
  • Ilder Baramonti: Szabadultál már?? (2019.09.30. 03:24) Házibuli viselkedésformák
  • Ilder Baramonti: Oviban asztal bal lábfejemre ráborulás, nagylábujj megzúzás, köröm beszakadás, vérzés, üvöltve sír... (2019.09.30. 02:28) Repedésre nem lépés
  • Utolsó 20

GA

Repedésre nem lépés

2008.06.05. 11:35 | ÁSÉS | 22 hozzászólás

Mi annak a betegségnek a neve, amikor mindent elvágólag rakás, folyamatosan rendezgetés, csak menetrend szerint, stb. Mánia? Kényszer? Mániás kényszer? Obsessive-compulsive disorder? Mikor mánia levés, mint pl. hogy nagyon fertőző világvége vírusok vannak a padlón, a kényszer levés erre, hogy állandó takarítás.

Mindenkiben benne levés alapszinten!

Gyerekkorban különösen előtérbe kerülés, majd egy részét kinövés. Repedésre nem lépés betonon, ha mégis rálépés jobbal, akkor utána ballal is rá kellett lépés, DE! Ez nem elég, hiszen a jobbal így most előbb lépés rá, ezért rá kellett újra lépni a ballal (elsőbbség megkapás), és utána a jobbal. Néha egy JBBJ BJJB formációt is lejátszás, mire megnyugodás. Azt mondjuk kézzel. Másik lábnak ugyanolyan joga van elsőnek lenni érzés. Senkinek fel nem tűnés, aztán később abbahagyás, mert semmi nem történés akkor se ha nem csinálás. De ez kellemes megőrülésnek számít szerintem. Bármikor működő jó állapotú tourette-re cserélném.

Hazamenéskor Demszky-oszlopok kerülgetése elkezdés, majd útbaeső összesnél muszájból szlalomozás, mert bemagyarázás, hogy ha nem, akkor mit tudom én... nem kúr velem xy. Felhagytam vele... így sem, úgy sem kúrt.

Mai napig fennáló kényszerek: cipőbe, papucsba, gatyába bújás csak jobb lábbal kezdés. Jobb lábat ébredéskor elsőnek földre lerakás alap (pedig bal oldalon alvás!). Kapukon, sílifteken, metró mozgólépcsőn mindig csak jobb oldalit választás, sőt mindenhol mindig minden esetben választás csak jobb oldalit, mert bal (sötét) oldal szerencsétlenséget hozás. Százhármazás mai napig. Pisálás közben aranyesőn átköpés. Ha nem: VILÁGVÉG!

Ha 20mp-en belül nem jövés egy valamilyen típusú autó, vagy nem látás meg valamit, akkor mondjuk régebben ennek következménye gondolás: katonaság megúszása, stb. Rendszeres 'ha a busz átér a Moszkva térnél a második piroson, akkor...', sötétzöld ezerkettes Főtaxi szerencsehozás, ezért, ha látás, azonnal kívánás valami. Zöld Trabant ugyanez.

Világfelrobbanás ping-pong játszás! Ha leesés labda a földre az asztalról, akkor felrobbanás az egész világegyetem. Persze 40 másodpercenként leesés, akkor kicsit eljátszás hogy tényleg felrobbanás, aztán tovább pinyózás.

Kényszeresség szűz-jegyűséggel összemosás sokan… további példák. Ha otthon asztalt megkerülés, csak ugyanarra visszamenés. Minden-mindennel párhuzamosan elrendezés (kések, villák, pohár), poháron címke, mindig felém fordítás különben nem iszom. Vagy ha bármilyen jel van rajta, akkor azt. Fejjel lefelé semmit nem jól esés tartás = balszerencse. Mobil, GPS, winchester, távírányító.

Lift-fóbia, lift-mánia. Lift hívógomb akkor is megnyomás, ha nem menés vele, csak elsétálás egy mellett. Megérkezéskor visszaküldés arra az emeletre, ahonnan jövés! Ha valaki beszáll, anyázás, világvége. Liftben mindig grimaszolás, majd rejtett kamerát sejtés és jól artikulálva - hogy szájról is olvasható legyen - kurva anyjukba elküldés.

Metrón grimaszolások, saját magadat nézés szemben lévő üvegben! Más ezt nem kifigyelés csak "szegény anyuka, milyen hülye gyerek" gondolás (amúgy igazuk levés). Illetve a mai napig szem előtt tartás e gondolatomat, mikor utcán nindzsázó, kommandozó kisfiút látás anyukával: kommandózáskor mindig azt gondolás, hogy odajövés egy katona hogy "láttalak téged kommandozni kisfiú, itt a névjegyem, majd felhívás, jelentkezés!". Ha már nekem senki nem mondás, én mostanában egy-egy gyerekhez odaszólás "Ügyesen csinálod fiú, az ügynökségtől figyelünk egy ideje!"

Lift kamerához kicsit kapcsolódás: kisgyerekként tv előtt meztelnül ugrálás, hülye kis csupasz pöcsike rázás bemondó nőnek! Ezt rendszeresen művelés, de minden esetben egy kicsit elbizonytalanodás, hátha tv-ből bemondónő kilátás. Ilyenkor gyorsan eliramodás saját szobába, takaró alá. Azt gondolás, hogy hírolvasó szavait fél pillanattal előbb már tudás és fejben folyamatos mondás híreket. Ezt annyira magammal elhitetés, hogy apámnak egyszer ezt bemutatni próbálás hangosan. Természetesen óriás beégés, csak baromság makogás, illetve már elmondott szavakat ismétlés. Apám komolyan gondolkodás, agybajnak levés-e gyerek.
 
Valaki pólóban alvás és MINDIG kifordítva hordás (ha nem, másnap katasztrófától tartás) - mások pont fordítva, polóban sosem tudás alvás kifordítva. Halált is okozhat. Bal oldalon alvásfélés, szívmegállásilag.

Fogadalomtétel - ha megszegés, biztos történik valami. Főiskolán leszokni akarás, rágyújtaás, nagymama meghalt. Lelkiismeretfurdalás, hogy emiatt lehetett talán...
ilyen mondjuk még mindig van, csak nem mondhatom el miért, mert az is megszegésnek minősül...

Aésóban kockás füzetet teleírás számokkal, úgy, hogy egy kocka egy számjegy, vesszővel elválasztva.

Gyerekkorban minden reggel kakaó kapás ágyba, 3 decis söröskorsóban. Legbetegebb szertartásszerű megivás: Maki (együttalvó játék) felültetése, majd Pelus (sokéves 2000x kimosott textilpelenka) kiterítése levarratlan ún. "sima" felével felém, és jobbkézzel kakaóivás közben balkéz fonákjával nagyon puha Pelus simogatása!!!! (Későbbi borotváltpina-igény kialakulása.) Ezzel az emlékkel társaságon belül hihetetlen sebek feltépése, mint Bretodonak az Amélie által megtalált gyerekkori doboz. Közös élmények: pelenka mindig színnel kifelé hordása mindenhova, anélkül alvás nem tudás. Ha nem színnel van bármilyen textil, rosszullét kerülgetés. Őzike szintén. Testvér őzike bosszúból felakasztás csillárra. Ettől haláltól félelem kialakulás. (Korábban említett Makit vitorlás árbócra felakasztás Balatonon idősebbek - nagyon sírás.)

Klasszikus pelus soha nem levés, helyette plüss kutya tartás, Cirókásnak nevezés. Cirókás kifejezés eredeztetés kutya két hátsó lábán bolyhok levés, azt állandó jelleggel két ujj közt "cirókázás", ezzel kellemes, megnyugtató érzés okozás magamnak. 30-on túl rádöbbennés párhuzam pelusozás-cirókázás közt!!! Állandó cirókázástól kutya hátsó része kilyukadás, belső szivacsdarabok rothadó bélként kifordulás, ezt anyuka pamut zokni kutyára ráhúzás/rávarrással orvosolás! Cirókázás természetesen folytatódás, zoknit szintént fél évente kilyukasztás, újabb zoknik felhasználása!
Másnak kakaóivás szörnyű trauma miatt mai napig lehetetlenség. Kisgyerekként gyomorfekély gyanúval kórházba kerülés, röntgenre leküldés, ahol beállítás álló gépbe (két lap közé, szűk résbe).

Kézbe nyomás nagy bögre kakaószerű folyadék, majd megivás parancsolás. Legrohadtabb íz és állagnak levés világon! Bárium-kásának levés!!! Harmadik korty után sugárban hányás röntgengépet szarrá! Technikus nő üvöltés velem miért nem szólás, hogy nem ízlés! Anyámért!!!

Alváskor pelus fej alá tűrés, mindig levés rajta egy még hidegnek számító rész, jobban alvás, rám nézve édesdedség megvalósulása! Mára ebből annyi maradás, hogy kispárna néha megfordítás, hidegebb fele fej alá kerülés céllal. Pelus és párna hidegség szélesebb körben is használás.

22 komment · 1 trackback

Címkék: család emberek érzések gyerekkor nindzsázás

A bejegyzés trackback címe:

https://ases.blog.hu/api/trackback/id/tr15504861

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Live with it 2008.06.09. 19:05:01

Rutinos-rituálésA zseniális ÁSÉS Brigád blogunk tematikájába illeszkedő listával rukkolás (rucolás?) elő, amit ezennel a szórakozásotokra és okulásotokra belinkelés.Repedésre nem lépésListát ezennel a saját rutinokkal és rituálékkal kiegészítés:Mindentmeg…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miqlas · http://boly.hu/~miqlas/ 2008.06.05. 22:20:58

Hát én is csak jobb oldalamon tudás alvás (de arra néha erkölcstelenség zajlás, koliban élet lenni jó), de legalább a többi nem igaznak lenni rám.

jonnglenn 2008.06.06. 12:29:21

film megnézése többször. teccés.

brigád -- maji gyógyszerbevevés rendben levés?

Raszputyin · http://zsir.blog.hu 2008.06.06. 15:19:11

Ez a blog korszakalkotó. Ríszpekt. Amúgy ajánlom Hellertől a "Valami tötrént" című könyvet. Ha valaki elolvassa, megtudja miért :)

Raszputyin · http://zsir.blog.hu 2008.06.06. 15:20:03

sry, helyesen: "Valami történt". Az elírás oké, de címekkel nem viccelünk.

ÁSÉS gyerek · http://ases.blog.hu 2008.06.06. 15:48:20

Köszönöm a pozitív hozzáállást :) Nyilván nem tud ezeken mindenki őszintén szórakozni, de majd akkor velük nem barátkozom.

Reggeli gyógyszer egyáltalán nem lett meg, darabig ágy alá nyújtózkodás, de sötét + bogárfélés miatt végül be nem vevés.

Icepuck 2008.06.07. 23:18:01

Ezen az oldalon levés nekem meglepetés, rajtuk én már kiskoromban röhögés, könnytörölgetés, később pisis gatyát lecserélés...
A freewebről a brigádot már régóta ismerés, de új történeteket itt örömmel olvasás.
Ja, a linkelés:
ases.freeweb.hu/

ÁSÉS gyerek · http://ases.blog.hu 2008.06.09. 21:03:34

Igen, ezt nézzétek meg! Méltó folyománya saját emlékeinknek, talán azon még túl is mutatás, de magam részéről gondolatrokonságot érzés :)

livewithit.blog.hu/2008/06/09/rutinos_rituales

cseho · http://autizmus.blog.hu 2008.06.10. 07:09:53

Minden este TV bemondónő játszás, TV műsor felolvasás a családnak.
Kb. egy-másfél éven át minden este ugyanazon tornagyakorlat gyakorlás a nappali közepén...

pelogi 2008.06.23. 14:04:43

Üt!
Nekem csak repedés jobb lábbal átlépés, egymás utáni sok repedés szívás, botlás, világvége. Á, már nincs ilyen, csak ha rámjönés, általános pcihés állapottól függés.

Prophet 2009.01.04. 01:08:38

És a zebra csíkjaira lépés (ellenben krokodilok általi megevés)? Szlalomozás, láncok megrángatása, csak kockákba lépés? És mindezt mai napig megtartás, valamint tovább fejlesztés! Kurva jó történetek!!

zebi 2009.05.21. 12:44:28

sokáig azt hiszés, csak én ennyire hülyének levés.
JBBJ BJJB... 200 km-rel arrébb kellett költöznünk, hogy a sokktól leszokjak róla.

Mitya Ivanov 2009.06.22. 10:17:52

első távirányítós tévénk megkapás, és én kiskrapek (8 éves) mindig a távirányítóval, játszás, kapcsolgatás. Nagyapa velem tévé nézés ő ezt nem szeretés, ezét velem elhitetés, hogy a bemondónéni, engem látás és megsértődés, ha elkapcsolás onnan. Én ezt komolyan elhivés. Ma ma ugyanúgy kapcsolgatás, elkapcsolás előtt "bocs és szia" mondás.

Siloh 2009.07.08. 17:37:12

Zebrán átkelés, szigorúan jobb lábbal fehér csíkra lépés. Ha szülő kézfogással siettetés, és nem összejövés lépés betertásának, attól picit idegesnek levés.

dragonrouge 2009.07.26. 22:14:18

@Mitya Ivanov:" Ma ma ugyanúgy kapcsolgatás, elkapcsolás előtt "bocs és szia" mondás. " :)))

kovacsattis 2009.08.31. 16:01:59

Azt gondolás, hogy hírolvasó szavait fél pillanattal előbb már tudás és fejben folyamatos mondás híreket.

ZSENIÁLIS!

Ha 20mp-en belül nem jövés egy valamilyen típusú autó, vagy nem látás meg valamit, akkor mondjuk régebben ennek következménye gondolás: katonaság megúszása, stb. Rendszeres 'ha a busz átér a Moszkva térnél a második piroson, akkor...', sötétzöld ezerkettes Főtaxi szerencsehozás, ezért, ha látás, azonnal kívánás valami. Zöld Trabant ugyanez.

EZ PEDIG MAI NAPIG LEVÉS.

kovacsattis 2009.08.31. 16:02:42

Nemcsak ZSENIÁLIS hanem magamat eddig ugyanezért őrültnek gondolás....:)

sorica123 (törölt) 2009.09.14. 20:24:55

@kovacsattis: zöld trabant, hah!

NoBody 2009.09.17. 15:22:33

"Felhagytam vele... így sem, úgy sem kúrt." :D
ma semmit nem dolgozás... egész nap ásés olvasás, emiatt kollégák szúrósan nézés, röhögve mégis leszarós :D

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.08.03. 04:37:16

Szobában elalvás előtt póknemlevés nézés, ha levés, brutálisan kiirtás, majd utána napokig idegesnek levés, néhai pók helyét külön ötször ellenőrzés. (Ma is.)

Régen pelus nem levés, helyette nagyon puha, rongyos zsebkendő, amit nem kimoshatás, különben szétfoszlós.

Elalvás előtt, ha mp3 lejátszó kéznél levés, kedvenc musicalből, kedvenc szereplő halálának meghallgatás, ebből a számból 10-12 különböző felvétel rajta levés. Legjobban szeretés holland verzió, énekes utolsó hangot iszonyat hosszan kitartás, tökéletes zuhanásérzés. Szintén szeretés jubileumi koncert, mert szám elején főhős veszekedéskor egy szót kihagyás, emiatt egész mondat perverz levés, partnert szopásra felszólítás gondolás, musical szövege amúgy is kétértelmű levés, mintha ők ketten randi megbeszélés. Párosuk amúgy is gyanús levés, évtizedekig főhőst üldözés, aztán nem letartóztatás, tutira szerelmesnek levés.
Magyar felvételen kegyetlenül röhögés, Makrai utolsó hangot falzettben sikítás, mint akinek töke a korláton fennakadás. Csak miután számot úgy 4-5 verzióban meghallgatás alhatás. Aki ebből musicalre/számra rájövés, hozzám hasonló megszállott levés, őt biztosan komálás.

Ilder Baramonti 2019.09.30. 02:14:07

Hagyás már! Repedésre én pont, hogy DE lépés!

Négyszögletes csatornafedél képzeletben átlóival négy részre osztás, csak felém eső és vele szemközti negyedbe lépés, de csak úgy tevés ezt, hogy láb félig aszfaltra is lelógás.
Hasonló: ha unatkozás, pl. régen suliban, ablakon kinézés, fej úgy mozgás, hogy két valami (pl. villanyvezetékek, ablakkeret, háztető, kerítés, oszlop stb.) egyvonalba hozás. Ebben mit élvezés, nem értés, de figyelemlekötésre alkalmas levés. Felelés közben megakadáskor ezt főleg tevés. Ettől eszembe jutás gondolás? Hülye levés.

Beszélgetés közben kézzel matatás, asztalon tárgyakat egyvonalba hozás szintén, pl. papírt asztal széléhez igazítás. Asztalon ujjal dobolás, mindenen ujjal dobolás.

Ezek nyilvánvalóan bajt nem okozás, hiszen vezető (:D) beosztásban simán dolgozhatás!

Ilder Baramonti 2019.09.30. 02:19:47

Mikor első PC levés, sokszor programozás, gondolkodás közben caps-scroll-num lock ledek villámgyors Knight Rider-es futófényszerű villogtatása! Ezt suliban nagyon menőnek gondolás, szerintem nem is nagyot tévedés.

Ilder Baramonti 2019.09.30. 02:28:45

Oviban asztal bal lábfejemre ráborulás, nagylábujj megzúzás, köröm beszakadás, vérzés, üvöltve sírás, stb. Utána évekig bal láb mindenben előnyben részesítés, pl. zokni, cipő felvevés.
süti beállítások módosítása